Vapours Kianah

 

EE  VCH

" Kiana "

12.6 2009

2 x BIS-jälk

      3 X BIS-Sileä  

5 X ROP-VET

1 X varaSert

3 X vet-Sert

Sukutaulu  

KoiraNet

 Olen haaveillut  pitkään sileästä  salukinartusta. Nyt toiveeni toteutui aivan yllättäen. Olin jo luopumassa koko salukin kasvatuksesta kun kapuloita tuli koko ajan rattaiden väliin. Sitten menimme katsomaan Heidin luokse pentuja. sanoin vielä Irenelle, että on helppo mennä katsomaan kun ei ole pennunostoaikeita, mitenkä sitten kävikään...

Siellä oli aivan ihanat sileäkarvaiset neidot, grizzle ja cafelatte. Vielä silloin luulimme saavamme tuon tumman grizzlen. Annan puhelinsoitto viikon kuluttua kertoi että tuo cafelatte onkin vapaa, Olimme tietysti aivan myytyjä, pentu on mitä kaunein,joka kasvoi sammatin sademetsässä keijukaisten talossa, kahden veljen ja kolmen siskon kanssa.

Kianasta on kasvanu kaunis sulavalinjainen koira. Juoksuviettiäkin löytyy. Luonteeltaan Kiana on tyypillinen sileäkarvainen Saluki , tutkailee ennen kuin on kaveri. Mutta kun tutustuu niin rapsutuspyynnöistä ei tulekaan loppua. 

Kiana nauttii nukkua peiton alla tai kyljessä kiinni. Kiana on aina viihtynyt ulkosalla vaikka yksin jos leikkiseuraa ei ole ollut. Kuoppia kaivellen tai vain auringossa löhöillen. 

                 Paljon kiitoksia Annalle ja Heidille kun saimme hänet meille!

                    Emänä R- ja S -pennuille

        2.9-15 TGAA neg

     24.10-10 terveet silmät , sydänkuuntelu; ei sivuääniä sydämessä  ell Sari Jalomäki

     16.9 -11 virallinen sydänultraus , terve     ell Anders Eriksson

    14.11-12 sydänkuuntelu ; ei sivuääniä ell Taru Kangasniemi

    14.11-12 virallinen sydänultraus, terve ell Taru Kangasniemi