Jaana

Hei !

Olen Jaana ja harrastanut koiria vuodesta 1981 jolloin hankin ensimmäisen irlanninsusikoiran.
Gitty oli mahtava koirapersoona, hän vain jätti minut liian aikaisi mahalaukun kiertymä vei tuon lempeän jättilaisen 15 kk vanhana.

Hänelle oltiin jo otettu seuraksi Jackpot Rumelia " Rumsku" pieni ja pippurinen irski. Rumskulle tein parit pennut ja kotiin jäi pieni punainen Arra-tyttö.
Metsästysharrastuksen myötä hankin saksanseisoja Tuulikairan Robertta " Bertan" jonka kanssa koimme niin sorsastuksen kuin linnustus-kokeetkin. Bertta oli ensimmäinen koira joka vei minut maailmalle näyttelyihin ja sillä tiellä olemme pysyneet.

Bertan seuraksi ostin enkelikoira Vidarin joka oli luonani vain 8 kk, silloinen penikkatautiepidemia sai hänesta voiton. Vidarin kasvattja sijoitti luokseni Järren, joka on linkki Salukeihin. Leinosen perheellä oli myöskin göötti ja he tutututtivat meidät Sepon kanssa salukien ihmeelliseen maailmaan.
Göstan myötä ihastuin pieneen mutta niin sydämelliseen italianvinttikoiraan, joka sulatti minut täydellisesti aivan ihanalla luonteellaan.

Salukeja olemme nyt kasvattaneet yli kymmenen vuotta pienimuotoisesti pentue silloin tällöin.Laumamme kantanarttu on Kiana joka on mitä ihanin ja valloittavin koirapersoona.

Tarkoituksen on kasvatella pentuja pienimuotoisesti kotioloissa !

Kasvattajanimen sain 1984.

Irene

Hei !

Olen Irene , Jaanan vanhin tytär. Olen syntynyt v 1988.Perheeseemme hankittiin saksanseisoja Bertta kun olin 2 vuotias. Olen siis elänyt elämäni koirien parissa, "kasvanut pentulaatikossa"

Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä kaksi koiraa Salukit  Ruth jaThandi sekä aviomies Rasmus ja Linus poika ja Elin tytär.

Koirien kasvatuksesta aloin kiinnostua ensimmäisen salukipentueen myötä, josta jätimme minulle Qawai Eurybia, ensimmäinen Salukini.

Kasvattajakurssin kävin alkuvuonna 2009 ja kasvattajanimeen minut lisättiin samana vuonna.

Haluan kasvattaa koiria pienimuotoisesti kotioloissa, Saluki eikä myöskään mäyräkoira ole mitään ns kennelkoiria, vaan haluavat asua lähellä ihmistä.

Olemme Suomen Kennelliiton jäseniä, Kasvattajasitoumus tehty 2007 ja uusittu 2011. 

            Jäseninä olemme myös :

    Suomen Salukikerhossa

Kaakkois-Suomen Vinttikoirakerho